Smart Stone manier van duurzaam bouwenSmart Stone manier van duurzaam bouwenSmart Stone manier van duurzaam bouwenSmart Stone manier van duurzaam bouwenSmart Stone manier van duurzaam bouwen
 

Particulieren, bedrijven

Particulieren en bedrijven die op een snelle, eenvoudige en betaalbare manier een mooi duurzaam gebouw willen realiseren om in te wonen of te werken.
Ook is ons product perfect geschikt voor verbouwingen

 
Duurzaam bouwen met Smart-Stones glasvezel-panelen  
 

Duurzaam bouwen is deze dagen een zaak die ons allen aangaat.
We moeten dringend de impact op het milieu van bouwen en wonen beperken. Zowel het gebruik van duurzame materialen bij het bouwen als een laag energieverbruik, nodig om te wonen, worden met
Smart Stones verwezenlijkt.

Smart Stones bouwt met gepatenteerde glasvezelpanelen. Glasvezel voldoet aan de strenge criteria voor energiebesparing-normen en heeft zeer goede technische eigenschappen die in de volgende bladzijden worden beschreven. Daarbovenop hebben de glasvezel panelen een milieuvriendelijk productieproces.

Glasvezel heeft vele voordelen ten opzichte van staal en beton en wordt momenteel al toegepast in diverse constructies voor de grond- weg- en waterbouwsector en andere technische takken. Iedereen is gewend aan de oude traditionele manier van bouwen met bakstenen.

Wat gaat  SmartStones allemaal vervangen?
Er is geen hout of baksteen meer nodig en ook geen kunststof meer voor bijv. de kozijnen. Alleen in sommige gevallen moet er beton gestort worden om de huizen te verankeren (nodig in landen waarbij stormen voorkomen met orkaankrachten). Het systeem kan ook stalen dakplaten  vervangen en kalkzandsteen binnenwand blokken vervangen.

 

revolutionair montage systeem, dat gebruik maakt van gepatenteerde schuif- en klik verbindingen, worden met elkaar verbonden. Glasvezel heeft als eigenschap dat het oersterk is, 100-en jaren meegaat en slijtvast is.
 
Kortom met Smart-Stones bouw je het gehele huis met slechts 1 product!